Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Längre livslängd + cashflow = sant!

Rökning dödar. That's a fact, it's a statement. Jag tycker inte det är okej att man väljer att skada sig själv, den alldeles underba kropp du faktiskt har fått! Och ja du är vacker, du är unik. Du vill leva hela livet? Om du nu är en av dem som faktiskt har ett val, vissa får sjukdommar som inte går att bota som förkortar deras liv. Om du nu är frisk och kry varför försämra din livslängd med att dra in lök i dina lungor? Ren frisk luft ska cirkulera i dina lungor inte äcklig tobaksrök.

Nej kära du, argumentet "ÄH man får cancer av allt" funkar inte på mig. Inte heller "men man kan dö av allt nuförtiden, då ska man väl leva det och göra det till fullo?" Alltså hör ni inte själva hur lamt det låter? Så dåliga argument så det inte är sant. Idiotiskt.

Jah, det är faktiskt min åsikt. Hellre vita tänder, fin hy, god konditon än tvärtom pågrund av att man dragit in rök i lungorna hela dagarna. Förövrigt vill du väl att folk hellre ska känna din nya Dior parfym än att dem ska förknippa dig med en skunk?

För att inte tala om vilket cashflow du får när du sparar alla  de pengarna du slösat på äckliga, fula cigaretter! Vet du hur stor din garderob blir om du slutar röka? Jag ska tala om för dig att du snabbt har samlat ihop till en walk in closet till och med. Låter inte fel väl?

Bra lyssna då på tant J och fimpa snusket du håller i handen!

Publicerat klockan 00:10, den 21 april 2010
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

#1 postat av novaakerblom (nova)
klockan 14:15, den 24 april 2010
Jag har vita tänder, god kondition och väldigt mycket bättre hy än många i min ålder. How come?

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus tre? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.