Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Navelpiercing - ja tack!

Åh jag vill så gärna ha en navelpiercing.. Men jag vill inte att det typ ska bli infekterat heller! Är livrädd för det!
Men jag tycker verkligen det är sjukligt snyggt. Med bikini på stranden, love it! Åh jag vill ju ha det i sommar.. Okej om det nu är lite fjortis men sluta vara tråkiga det är SNYGGT!

Dock håller jag mig fortfarande till att det borde vara typ 15/18 årsgräns på det eftersom jag inte tycker att den 11-åring ska gå omkring med blingbling i magen och infekterad navel. That's not hot!Publicerat klockan 09:40, den 29 april 2010
Postat i kategorin Vill ha
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av novaakerblom (nova)
klockan 20:16, den 29 april 2010
Ta på Barbarella vid Kungsport, det gjorde jag för ett år sedan. De är jätteduktiga och man kan gå tillbaka och få hjälp, de är måna om sina kunder, bra service med mera.
Om du sköter den så kommer du inte få en infektion, jag fick ingen infektion försen fyra månader efter att jag tagit och då var på en packad konsert där det var så trångt att man knappt kunde andas. Men den gick över fort och syntes inte, bara kändes.
Om du ska ta, ta där, det är värt 450 spass!
#2 postat av novaakerblom (nova)
klockan 22:29, den 29 april 2010
På sommaren så kan man bada med den ja (:
jag fortsatte att tvätta cirka en gång i veckan under sommaren med för att undvika att få en infektion, så jag är väldigt försiktig

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fem plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.