Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

PERSONLIG TRÄNARE

Min nya rosa yogamatta är härmed invigd! Blev yoga och situps, så härligt! Hade inte varit lika bra om mattan var svart eller blå, det kan jag lova er! Jag och Sophie köpte likadana, dem var skitfräcka! Har velat ha en i rosa sen jag var 14 och tog yogaklasser (hahaha seriöst? 14? hade yoga ens blivit populärt i Sverige då?).. Haha men iaf, jätteschögg är den!

Behöver dock en personlig tränare.. Men jag tänkte så här att eftersom prinsessan Viktoria blev kär i sin personliga tränare, som ser ut som han i boxerreklamen, och jag är ju en partyprinsessa och kär i en kille som också ser ut som han i boxerreklamen (iallfall när han lånar mina nördbrillor) så tänkte jag att eh.. Fredrik borde bli min personliga tränare?

Låter vettigt! Får fråga honom imon om han vill plåga mig tills det hoppar fram magrutor!

PUSS PUSSTwo sweet cheerleaders för ett år sen!
Dagen då vi gjorde Hvitfeldskas studenter galna (och även tränarna när vi gick runt och visade magen och flörtade med studenterna fast vi inte fick..) :) Joh, minns du när vi skulle hälsa på killarna och du slängde fram pompomen istället för din hand? Hahaha,
I miss cheer with my best friendPublicerat klockan 00:13, den 7 augusti 2010
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

#1 postat av Jooh
klockan 18:48, den 8 augusti 2010
Hhehehehe, vi är ganska bra vi!

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir fyra plus fem? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.