Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

GETTING THERE IS HALF THE FUN

Är utan ord och kan knappt beskriva hur jag känner mig men jag är en väldigt, väldigt lyckligt lottat flicka. Den här sommaren har gått fort (japp, jag har fått för mig att den redan är över) men fyfan vilken go sommar det har varit. Sommaren 2010 kommer finnas i mitt hjärta för alltid. Det har varit många tårar men trippelt så mycket skratt. Sånt där skratt som bara bubblar upp när man minst anar det och behöver det som mest, sånt där skratt som kommer rakt från hjärtat. Skratt med vänner som man tycker om.

Förövrigt är mina vänner guldvärda, jag är så tacksam att jag har er. Även fast det går som en berg och dalbana i mitt liv så finns ni alltid kvar. Ni finns där och jag vill alltid finnas där för er.

Jag börjar faktiskt se fram emot hösten, bara allt löser sig och jag kan slappna av och andas så kommer det bli super tror jag. Ja, jag ser faktiskt fram emot varm choklad, höstlöv och regniga, mysiga dager under ett paraply. Kalla mig konstig men jag ser mig själv i gummistövlar, lera upp till knäna, ett tiotal ungar klängandes på mig och jag trivs. Det känns bra, det känns som mig. Lyxlivet kan jag leva på senare dagar, först vill jag få små söta snorungar att inse hur roligt livet är och få dem att le och må bra. Att få dem att inse att dem är unika precis som dem är, att det inte är något fel på dem och att dem en dag kommer erövra världen om dem har rätt attityd. Det kanske är Sveriges framtida drottning, nya Björn Gustavsson eller en stenrik miljonär som jag uppfostrar? Hur coolt är inte det? Att känna att jag gett ett barn en bra start i sitt långa liv gör mig varm i hjärtat.

Och framförallt barn är så tacksamma, de är nästan alltid glada och dem är lättroade. Det är obeskrivligt. Ett barn ser inte till ytan, ett barn tycker om dig för den du är. Innerst inne är jag nog ett litet barn (minus Disneyfilmer och sand under naglarna - det är INTE okej). Fast det tror jag att vi alla är. Innerst inne.

♥ ♥ ♥

Publicerat klockan 23:44, den 10 augusti 2010
Postat i kategorin My life
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir tre plus noll? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.