Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

HITTADE ETT CIGGPAKET

Hittade ett ciggpaket i en låda - vet ni vad jag gjorde med dem? :)OH YEAAAH THAT'S HOW WE DO IT.
Rökning dödar och rökning är patetiskt.
There I said it och nu står jag för det till 100 %.

Vissa har inget val här i livet, de får onda sjukdommar även fast dem är hur hälsomma som helst men jag har ingen sjukdom jag KAN välja, varför ska jag då förstöra mig själv, min kropp och öka risken för att dö i förtid?
Så jävla idiotiskt. Jag kan tycka det är själviskt att röka. Har du tänkt på dina egna nära och kära som skulle bryta ihop om de fick veta att du fick lungcancer?

Förövrigt är det så jävla töntigt med folk som inte vågar erkänna för mig att dem röker för att dem vet att jag ogillar det. SWEET JESUS, skäms ni? Det måste ni ju göra? Ni kan inte stå för vad ni gör eller stå för era val.  Ni kanske ska fundera på om det är det själva ni skäms över?   Om ni skäms för er själva för att ni röker?

Detta var allt för mig, ni får göra precis som ni vill med era liv men jag gör mitt val!
PUSSPUSS

Publicerat klockan 21:36, den 14 augusti 2010
Postat i kategorin Mina åsikter
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

#1 postat av Sophie (Blogg)
klockan 15:28, den 15 augusti 2010
jag vågar erkänna att jag röker, och jag vet att det är dumt osv.
Men jag började bara för att det sägs att man inte blir lika hungrig om man röker och jag vill ju gå ner i vikt sen tänkte jag inte så mkt på det tills jag blev beroende av det och jag vill sluta men det är inte så lätt när alla mina kompisar+familj också gör det då blir man bara sugen när dom röker :)
#2 postat av porslinshund (alk)
klockan 17:24, den 15 augusti 2010
Hejsan!
Jag känner inte dig, och jag säger inget om dina åsikter om rökning. Jag förstår dom till och med, trots att jag själv röker och har gjort i ca tre års tid nu. Det enda jag vill säga är att de personer i din omgivning som inte berättar för dig om att de röker kanske gör det för att de vill slippa tjat och diskussioner. Det är nämligen det värsta jag själv vet när jag röker - att ha någon som står bredvid och blänger, tjatar och konstant berättar för mig hur dumt det är att jag röker. Jag (och de flesta andra rökare) är mycket väl medvetna om hur dumt det egentligen är, hur mycket pengar vi "eldar upp" osv osv. Vi behöver ingen som säger det till oss.

Jag hoppas att du inte tar illa upp för att jag skriver detta, jag vill bara dela med mig av min syn på saken och kanske ge ett annat perspektiv på saken. :)
/Malin
#3 postat av ekan
klockan 00:10, den 24 oktober 2011
Way to go girl! eldar upp mitt ciggpaket nu! orka :D:D:D:D

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir nio plus ett? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.