Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Mamma, när jag blir stor ska jag bli Barbie
Barbie är inte bara ett ideal, hon har också en riktigt skön stil. Hon är lycklig med en go Ken vid sin sida, har själv tjänat ihop pengar till ett fint hus, swimmingpool och semestrar gärna i Miami eller tar en shoppingrunda i Paris.

Hon är affärskvinna samtidigt som hon är snygg och bryr sig om sitt utseende (har ni sett hennes stora garderob och alla borstar hon äger?). Hennes absoluta bästa färg när det gäller både kläder, accessoarer och inredning är självklart den där goa Barbierosa. Hon är en även djurvän och älskar barn och hon gör inget olagligt eller ont (möjligtvis att hon tagit några bloss på en ciggaret för att det sågs fint att röka långa svarta cigg något årtionde men inte mer än så). Alla älskar Barbie för hon är supersnäll mot alla hon mötetr.

Inte konstigt att jag efter att ha växt upp med massa Barbies, barbietidningar, barbierosa kläder och Aquas "Barbie Girl" tycker att Barbie är en grym förebild, inte att man ska vara plastig eller att man måste vara lång med smala ben och boobies, men att man är snäll omtänksam och står för vad man gillar och sticker ut. För det är väl vad Barbie gör, rosa läppar, blonda hår och blå ögon. Annorlunda kläder och igenkännande stil. Var det inte Barbie som skapade detta, var det inte Barbie som först var så unik? Barbie är bra tycker jag and I like her style!

Jag ska bli Barbie när jag blir stor.

Publicerat klockan 21:10, den 10 juni 2010
Postat i kategorin Mina åsikter
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 1 kommentar

klockan 21:28, den 10 juni 2010
Haha Jen du e så go! ;D
jag diggar dig bruden!
<3<3

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir två plus sju? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.