Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Det börjar närma sig slutet..

Jag börjar bli rädd. Dessa tre år har gått otroligt fort. Även fast det har hänt tusen saker, jag har träffat lika mycket människor och fått lika mycket minnen för livet så har det hänt så otroligt fort. Det var ju alldeles alldeles nyss jag med blommig klänning och kajal drog mig till min nya skola för att börja ettan. Ettan på gymnasiet, det kändes så stort. Alla andra som gick på gymnasiet var ju så stora. Skulle JAG börja där?

Och nu har det redan gått tre år. Det har verkligen hänt grymt mycket. Så mycket händer på tre år. Jag är inte längre den lilla tjejen som nervöst gick till skolan den där första dagen på gymnasiet. Jag har vuxit, jag har lärt mig en massa, jag har skaffat mig nya erfarenheter. Antar jag. För nu är det ju mindre än två veckor tills det är dags för mig att kliva rakt ut det blå, stå på egna ben, följa mitt hjärta. Hur ska jag klara mig? Alldeles själv? Det får bära eller brista antar jag. Men den där första dagen på gymnasiet känndes ju exakt lika jobbig och det löste ju sig då så det ska det nog göra denna gången också!

Men läskigt är det, det ska jag säga er!

Publicerat klockan 23:15, den 22 maj 2010
Postat i kategorin My life och taggat som jen, student, gymnasiet
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Vad blir sju plus åtta? (Svara i siffror.)
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.